Politically corect si Jegurile…

Politically corect si Jegurile…

Later edit: poate va deranjeaza cuvintele dure si caracterizarile anumitor personaje. Le-am scris tocmai pentru a demonstra puterea cuvantului.

Uneori e nevoie de a accepta cele mai dure exprimari. Asta face parte tot din libertatea de exprimare atat de necesara si atat de pusa in pericol zilele astea. A se vedea cazul Charlie Hebdo.

E un post scurt si dur. Ar fi trebuit sa il scriu direct pe facebook. Acolo nu ai cum sa fii direct ca iti sar politically corect in cap te raporteaza si dau jos postul. Pana cand vom scrie doar lucruri frumoase si de cacat. Fara pic de substanța ca „rănim” sentimentele imbecililor politically corect.

Nu ii mai poti spune prostului ca e prost, incompetentului ca e incompetent si jegului ca e jeg. Cu argumente evident. De ce? Il „julesti” la sentiment. Intr-o lume plina de banalitati, unde murdaria se ascunde si nu se comenteaza, eu nu vreau sa traiesc. Sa traiti voi sensibililor. Si sa stiti ca sunteti mai nașpa decat jegosii despre care nu avem voie sa vorbim.

Macar ei au avut coaie sa faca postiile si arogantele pe care le au facut. Voi nici macar asta nu aveti. Ultima boacănă: suspendarea lui Cavanni ca i-a spus „negrito” unui prieten. Cat de cretin sa fii, sa nu iti dai seama ca aia nu era o adresare peiorativa ci una plina de amicitie. Da’ oamenii sunt Politically corect. Imbecili cu acte.

Hai sa va arat altceva: e un video de la Protv, unde actualul ministru al transporturilor il infrunta pe dinozaurul pesedisto-comunist Ioan Rus. Ala pe care Prelipceanu nu l-a pus la punct cand a facut copiii celor plecati la lucru in strainatate, golani si pe nevestele lor curve. In direct, invitat in emisiunea papițoiului de Prelipceananu. Ala care a facut scoala ajutatoare de jurnalism.

Nene Prelipcenu, stiu ca nu e politically corect, dar esti un insipid de prima mana, un incapabil care nu vede ca o televiziune fara mizerii nu e tot una cu o televiziune buna. Esti un impostor, un papagal si un megaoportunist. Adica te vinzi bine. Am o veste proasta pentru tine. Cica de lachei se descotorosesc oamenii smecheri cel mai repede.

Dar sa revenim la povestea noastra . Iata video-ul si ascultati de la secunda 58 in sus.

Pai da mai jagardea dacica, de aia nu am accesat noi fonduri europene, din mandria de a fi rrrrrrrromani in Rrrrromania. De a avea politieni lache flaușați asa ca tine. Aroganti si mânjiti pana in maduva oaselor. Da bai nesimtitule- nu am avut fonduri europene la dispozitie, si de aia suntem pe ultimul loc in Europa. In aproape toate domeniile.

Si, ca de obicei, capra râioasa coasa sus si-o tine. Exact asa esti bai nene Rus. O capra raioasa care si-a facut mendrele 30 de ani. Sper sa nu mai aud in viata mea de tine sau de celebru „grup de la cluj” al Pesedeului. Niste mitici mascati, aia sunteti. Jet si la cutia de gunoi a istoriei cu voi!

Am fost politically corect? Nu? Asa si? Nu o sa preia nimeni ce am scris eu aici tocmai pentru ca nu e politically corect. In curand lumea va vorbi doar despre panselute si curcubee. Felicitari! Pentru ei, dar si pentru ce ce nu sunt de acord cu ei, am o recomandare. Un film despre „freedom of speech” si primul amendament al Constitutiei Americane. Aia gandita si scrisa de niste proprietari de sclavi, ca Washington sau Jefferson. Hai poate o schimbati si p’asta, ca ați fi in stare.

1 Comment
  • Sanda
    Posted at 15:22h, 05 ianuarie Răspunde

    Pur și simplu ne-am restricționat singuri libertatea de opinie și am făcut-o bucuroși. Efectiv am ajuns într-un punct în care nu mai poți spune o opinie, pozitivă sau negativă, pentru că imediat ești etichetat, nu mai poți atrage nimănui atenția că face ceva nepoliticos sau greșit în societate, pentru că nu este frumos. Pur şi simplu nu mai poţi să îi spui individului că este prost crescut sau doar că e prost pentru că nu e corect.

    Si? Asta e bine?

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.