Sectorul 1- micul Napoli

Sectorul 1- micul Napoli

Ieri noua primarița de la sectorul 1, doamna Clotilde Armand ne povestea cum se reface cinema Patria. Click pe poza pentru articol.

Este un proiect frumos pentru care ii tinem pumnii doamnei Clotilde Armand. Dar ce ne facem ca, pentru a mia oara, caruța a fost pusa inaintea cailor in Sectorul 1. Ca in toata Romania.

Priviti cum arata „cel mai sector bogat” adica 10% din PIB-ul Romaniei. Cred ca ele, contractele semnate de fosta administratie, nu sunt deloc cele mai albe, dar nu are nici o vina bucuresteanul.

El e ăla si cu banii luati, prin contract, si cu sectorul urât mirositor, prin suspendare de contract. Incurca-i drace. Se vezi distractie.
Si acum e iarna dar la vara sigur pute, pute da-i calduț.

2 Comments
  • Silviu
    Posted at 00:02h, 12 decembrie Răspunde

    Gunoiul se ridica cu niste masini care au GPS. Ce facem daca GPS-ul din masini nu arata aceleasi date care stau la baza facturilor de gunoi? Intreb pentru un prieten :-)))

  • ama
    Posted at 00:40h, 28 ianuarie Răspunde

    Nu mai ridica Marius Manole gunoiul in sectorul 1 ? Sau vizeaza un post mai bun. :))) Cinema Patria poate fi refacut dupa consolidarea blocului cu bulina rosie la parterul caruia se afla. Sigur, e de verificat daca blocul chiar merita bulina rosie, ori a fost incadrat in categoria aia ca sa fie mai usor de cumparat.

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.