(S)pionii dandana(che)

(S)pionii dandana(che)

(S)pionii dandana(che)

Ma uit cu stupefactie cum evoluează scandalul spionilor Black Cube. Daca nu ar fi de plâns ar fi de ras. Cu lacrimi amare. Oamenii pusi la zid de lupta anticorupție ar fi avut gânduri de compromitere a instituțiile statului care cica „fac curat” la noi in tara.

După ce au prins doi pitifelnici veniți sa studieze cum sparg ei parole ale oamenilor importanți din Romania, acum apar noi elemente. Cică de fapt marii corupți, aia văzuți de Dna, au platit toata tarasenia.
daniel-dragomir-465x390
Seful al mare al agenției, s-ar fi întâlnit cu un fost angajat Sri, purtător de bani, actualmente inculpat, care ar fi angajat ditai serviciul străin ca sa compromită pe cei ce fac anticorupție televizata. Tare! Nici nu ne-am fi gandit la asa ceva!

Numele vehiculate sunt halucinante: Kovesi, Coldea, Iohannis, Helvig, Ungureanu, Basescu, Sarbu, Adamescu. Avem si nume de instituții, la fel de sonore: Sri, Sie, Dna, Mossad. Sumele vehiculate sunt si ele amețitoare…1000.000 de lire sterline etc.
kovesi-spionata-de-black-cube-mossadul-a-lansat-o-ancheta-379016
Ce face celebra firma? Trimite doi tantalai care sunt prinși in 2 timpi si 3 mișcări.Si după eliberați. Daaaang! Eu cred ca evreii i-au tras pe sfoara pe sforarii corupți. Si uite așa Konec filma! Smecherii s-au intalit cu unii si mai smecheri. Pentru ca orice Nas isi are Nasul.

Raman dezbaterile de caca-maka si Scandalul de rigoare.Toate televiziunile si ziarele sunt pline. Si cred ca cei implicati cu adevarat or sa apara la momentul oportun. Nene Iancule, nici nu ne putem imagina ce ai fi putut scrie daca traiai vremurile astea. Noi putem sa ne amuzam. Sau sa ne întristam. Sau sa ne doara in Pohui*…dum dum dum..

*-daca nu stiti ce insemna e usor de aflat pe google translate.

2 Comments
 • Gogaie
  Posted at 13:02h, 27 octombrie Răspunde

  Nasule, mesajul asta este pentru Ioana.

  Draga Ioana, caprioara mea, ma uit la Cronica si plang cand vad ca satirul de Catalin e tot timpul cu mainile pe tine. Fii vigilenta, nu te lasa ! Asta e mai viclean ca un sarpe. Ii joaca ochii in cap ca lui Chucky si nu-l poti astampara nici cu ciment.

  La multi ani !

 • Y.Not
  Posted at 05:44h, 30 octombrie Răspunde

  Pai spionii au vrut sa stie daca d-na Kovesi a plagiat. Dar ce-ati zice daca ati afla ca Eminescu a plagiat?

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.