Țara unui președinte ce a eșuat.

Țara unui președinte ce a eșuat.

Am văzut zilele aste ce înseamnă sa eșuezi. Si dacă aceasta concluzie vine de la Serban Huidu, ea chiar e dureroasă.

Presedintele a eșuat in încercarea lui de a ne ajuta sa clădim o țară ca afara. A eșuat cu România lucrului bine facut. A eșuat cand rolul sau de mediator ii cerea sa fie impartial.

A eșuat si in alegerea marionetei care să il reprezinte. A eșuat in rezolvarea crizei politice in care tot neobrăzarea lui ne-a împins. A eșuat in încercarea de a ii face pe români sa aiba încredere in vaccin și să se protejeze.

A eșuat si astă vară cand anunța, sigur pe el ca am învins pandemia. Eșuează zi de zi cand permite dubla măsură, și prin exemplul personal, participarea la mascarada de congres PNL fara mască, dă apă la moara celor ce nu dau doi bani pe dreptul la viață si la sănătate a celui de lângă.

A eșuat in a reprezenta încrederea pe care românii i-au oferit-o, a eșuat in fata sistemului pe care trebuia sa il reformeze. In ziua neagra a pandemiei, presedintele a eșuat si la capitolul „ïmi cer iertare de la voi romani”. Nici măcar asta nu a putut face.

Cu dezastrul din spitale in fata ochilor si gandindu-ma la cei peste 500 de morti pe zi adusi de pandemie, pot spune asa: domnule Iohanis dumneavoastră nu sunteti neamț. Dumneavostra sunteți un roman eșuat!

Later edit:

Mi-a ramas in minte titlul unui articol publicat de Adelina Mihai. Click pe poza pentru articol:

1 Comment
  • nacele
    Posted at 09:20h, 04 decembrie Răspunde

    Din pacate asa este. Iohannis, prenumele tau este DEZAMAGIRE!

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.