Uneori statul francez e mai jalnic decat statul roman

Uneori statul francez e mai jalnic decat statul roman

Am citit inca de ieri seara despre atentatul de la Nisa si sunt ingrozit.

Lasand deoparte nebunia unui individ grav bolnav si total manipulat cum a fost posibil? Cred ca e intrebarea ce sta in gandurile tuturor francezilor si nu numai.

Pai sa va spunem noi cum se vede din Romania. Aveti cele mai proaste servicii secrete din lume. Poate doar belgienii sa va depășească. Dupa ce a trecut Euro s-au culcat pe urechea aia bleaga desi pericolul nu trecuse. Facem pariu ca sefii principalelor servicii, care sunt mult mai incompetenti decit cei romani, vor ramane in functie?

Pentru ca ati ales un presedinte care este o dezamagire mai mare chiar decat al nostru care „urmareste cu preocupare” tot ce este important pentru tara. Al vostru nici macar nu urmareste.
sondage-hollande

Intr-un stat normal politia ar fi oprit demult un camion pana sa ajunga in mijlocul orasului. Pai ce suntem in jandarmul si jandarmeritele? E clar ca sefii vor ramane in functie. Doar sunteti latini nu?

2016-07-15-20-13-18-1736293917Pentru ca dupa atentatele din Paris ati pus flori ati aprins lumânări ati facu solidaritate pe facebook si DOAR atat. Facem pariu ca asta se va intampla si acum?

Condoleante familiilor si sper, spre binele Frantei sa va treziti acum in ceasul al 12-lea si sa zguduiti din temelii institutiile celei de a 5-a Republici.

151116131627-paris-tricolor-eiffel-tower-large-tease

Altfel Liberte, egalite, fraternite vor deveni o amintire.

2 Comments

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.