Cine sunt vinovatii pentru ca am ajuns pe primul loc in lume la morti in pandemie/milionul de oameni

Cine sunt vinovatii pentru ca am ajuns pe primul loc in lume la morti in pandemie/milionul de oameni

Un grafic văzut astazi m-a dat peste cap. Suntem pe primul loc la decedati/ milionul de oameni. Pe primul. Situatia in spitale este disperată, lumea a suferit enorm in ăstia 2 ani si nu mai este impresionată de grozăvia de lânga.

Avem de-a face cu un genocid care are la bază lipsa noastră de empatie, incompetenta celor care ar trebui sa se ocupe de tragedie si corul de antivaccinisti care se dă preocupat de restrângerile libertatiiilor individuale dar la bază sunt niste egoisti fara inimă si constiinta.

Acestea sunt faptele. Am să vă prezint in opinia mea si principalii vinovați. Sper ca în viitor toti sa raspundă pentru faptele lor, si sa fie judecați si condamnați asa cum se cuvine.


In primul rând avem media si invențiile tehnologice ce in ultimii ani au dat o portavoce tuturor nebunilor. Multumim domnu’ Zukerberg. Daca lumea va ajunge la final, rețele voastre sociale vor fi principalii vinovați.Continuăm acum cu prezentarea nebunilor cărora nea’ Mark le-a pus portavocea la dispozitie.


Tanti Sosoaca, o pârlita ajunsă, printr-un accident al democratiei in funcția de senator. Bate România in lung și in lat urlând impotriva vaccinarii. Să te opresti la Socola cucoană si să ocupi cetatea acolo. Dacă se poate împreuna cu toți adepții tăi loviți de paranoia.


Tot la capitolul antivacciniști de soi, o gasim pe duduia asta care nu mai prididește să trimita oamenii la moarte sigură atunci când, fără nici o noimă, combate vaccinarea sau investigațiile asupra canerului mamar. Tu ar trebui să stai toata viața intr-un spital plin cu victimele tale ce se zbat intre viata si moarte.


Următorul pe lista: veșnicul Arafat. Reprezentantul unui sistem bolnav din care se capușeaza fonduri pe la toate cotloanele. Omul e responsabil in primul rand de eșuarea campaniei de vaccinare și de neîncrederea oamenilor in sistemul medical. Treci la mop incompetent cu ifose ce ești!


Am vorbit de campania de vaccinare. Omul care ar fi trebuit sa se ocupe de ea și să explice oamenilor avantajele si riscurile vaccinarii, a dovedit că treaba asta e o pălărie prea mare pentru căpățâna lui strâmta. Cata diferență față de omologul lui portughez ce a vaccinat peste 90% din populație Mars la batalionul disciplinar „ad labam” ce esti!


Imbracat in sutana care nu îl apără de pacate, turnatorul IPS Teodosie, continuă sa indemne enoriașii să nu își facă vaccinul ca e lucrarea diavolului. Avem o veste proasta pentru tine și tot turbanul tău aurit: vaccinul e de la Dumnezeu și ar trebui sa arzi in focurile iadului pentru faptele tale schimonositule!


Trecem acum la politicienii ce nu dau doi bani pe suferinta oamenilor pe care cica ii conduc. Avem aici reprezentantul „forței politice salvatoare”. In fapt a rupt guvernarea și a aruncat Romania in Haos, lăsând tara neguvernata in mijlocul Pandemiei.Nene Barna avem o veste si pentru tine: nu esti cu nimic mai breaz ca politicienii de moda veche pe care ii combați cu tarie, Spor la fraudat fonduri europene ca am vazut ca te pricepi!


La rând vine la piticania insetată de putere si alte bauturi, care mi-a facut judetul Valcea de ras. Se spune ca oamenii mici sunt răi si nu au scrupule. Fără sa generalizam, ca sunt si exceptii, asa e. Jet la munca de jos betivan ratat ce esti!


Și ultimul pe lista mea, el doar el. Capo di tuti capi patrati. Nemtul care trebuia sa ne învețe măsura si care nu e decat un român deghizat in neamț. Ai înșelat așteptările tuturor. Ai facut numai ce ai vrut, de la golf la băi de soare, te-ai rupt de realitate si ai constatat că Romania a eșuat. Nu ea a eșuat TU ai eșuat lamentabil. Si vei ajunge pe fundul lazii de gunoi a istoriei, acolo unde îti e locul!

Pentru toți acesti vinovați si multi altii ce nu au avut loc in aceasta postare, mi-aș dori sa simtă pentru cateva minute ce simte un bolnav de covid cu saturatia 35% zbatandu-se intre viata si moarte. Asta meritati napârcilor.

Scriu din orasul ce a depasit incidenta de 16 la mia de locuitori și
in care Nimeni nu face nimic. A dracu’ asumare…

5 Comments
 • Cosmin
  Posted at 16:43h, 16 octombrie Răspunde

  Este cel mai ușori sa judeci, dar ridica piatra și da, dacă te simpti fără de păcat!!!!

  • Radu
   Posted at 01:22h, 20 octombrie

   Tu cum te „simpti”?

 • Bbb
  Posted at 18:52h, 16 octombrie Răspunde

  Și eu m-am vaccinat…

 • Irimescu FLORIAN Victor
  Posted at 21:31h, 16 octombrie Răspunde

  Asa e Serban. Bravo!!

 • wackwagon
  Posted at 02:24h, 17 octombrie Răspunde

  Klaus Iohannis nu e neamt. E roman, nascut in Romania, crescut in Romania. Doar pentru ca un stramos de-al lui a fost German nu il face sa fie German. Carol I era, da nascut in alta tara. Ai ratat PSD-ul, desi si aia, masiv la inceputul pandemiei sfidau masurile. Dreapta e vinovata, dar mai putin ca stanga, care a fost mult timp impotriva vaccinarii, restrictii, covid. Dar mai important, cel mai mare vinovat e poporul Roman. din cei de mai sus, poate sosoaca nu e vaccinata. In rest, toti sunt, si in diverse forme, au incercat o rezolvare a situatiei. Poporul insa, poporul cui ramane?

Lasa un Comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.