Mesaj pentru Neurochirurgii demisionari, de la unul salvat de neurochirurgi.

Mesaj pentru Neurochirurgii demisionari, de la unul salvat de neurochirurgi.

Buna ziua.

Am avut in 2010, un politraumatism cranian, căpătat im urma unei căzături la schi. Diagnosticul: leziuni difuze de axoni si o coma de scor Glasgow 6. Am fost salvat de doctorii din Innsbruck desi aveam sanse sub 10 la suta. Nu prin operație ci prin proceduri foarte stricte. Disciplina.

De ce va scriu? Probabil, daca accidentul se producea in Romania, aveam parte anul acesta, in Decembrie, de al 7-lea parastas. Oameni din Sistem mi-au spus ca nu as fi avut nici o șansă. Când ma zbăteam intre viață si moarte, medicii de acolo au asigurat-o pe sotia mea ca daca am o șansă la un milion ei se vor bate pentru mine!

Astfel de lucruri nu avem noi si voi ați încercat sa le aduceți. Nu vreau sa ma tratez tot timpul in străinătate. Nu vreau ca spitalele românești sa fie învinse de nepăsare si nesimțire. Îmi doresc sa putem avea cat mai multi oameni ca voi. Sa puteam avea si noi o Speranță de mai bine intr-un sistem medical moștenit cu bube si aflat in moarte clinica, după ce a fost devalizat si capusat de securiștii de treabă sau de băieții lor la fel de descurcăreți! Cazul Hexifarma despre asta vorbește.

M-am saturat sa nu avem proceduri, curatenie, medicamente si alte lucruri de baza in spitale. M-am saturat ca televiziunile sa transmită de la capul pacientului in agonie, cu binecuvântarea unor directori ahtiați de imagine. M-am saturat de manageri incompetenți numiți acolo de primari incapabili, doar pe baza de nepotism si cumetrie.

Mai sunt cateva insule de normalitate-Catalin Cistoveanu de la spitalul de copii Marie Curie e un exemplu.

Sa nu plecați. Știți de ce? Pentru ca voi reprezentați Speranta pe care milioane de romani o invoca. Nu ne luați Speranta!Si mai e ceva: oamenii rai sunt potențați de inacțiunile oamenilor buni! Pentru viitorul nostru, pentru copiii noștri nu plecați!

5 Comments
 • Popa Didina
  Posted at 20:04h, 08 septembrie Răspunde

  NU PLECAȚI.Mai devreme sau mai târziu Românii vor face curățenie.Mă refer laTinerii care au început curățenia,Nu știu cât va dura dar SÂNT APROAPE SIGURĂ CĂ VOR ÎNVINGE.

 • Serban N
  Posted at 06:59h, 09 septembrie Răspunde

  Serbane , cine sa faca curat? Stii si tu ce are in cap noua generatie. Iar generatia noastra face proteste pasnice. Dam flori jandarmilor. Pe noi nu ne mai vindeca nimeni si nimic. Manele , pariuri si pariuri online pentru aia prea lenesi. Asta e viitorul. In anii 90 era la fel. Adu-ti aminte ca era plin de pacanele. Se formeaza o noua generatie mai tampa acum.

 • John Malkovici
  Posted at 12:06h, 09 septembrie Răspunde

  Peste 5 ani daca ramaneti in Tara va impusca astia!!!

 • Sorina Chitafes
  Posted at 12:44h, 09 septembrie Răspunde

  Nu plecați ptr.viitorul acestei tari! Nu plecați pentru copii acestei tari! Va rugam nu plecați!

 • gica 70
  Posted at 17:17h, 10 septembrie Răspunde

  „Am avut in 2010, un politraumatism cranian, căpătat im urma unei căzături la schi. Diagnosticul: leziuni difuze de axoni si o coma de scor Glasgow 6.” Si de atunci axionii au luat-o razna si-ai omorat 3 oameni dupa ce ai primit niste amenzi pentru boala asta a vitezei capatata la schi! Cat tupeu poti avea! Am sa „huiduiesc” tot ce ai sa faci de-acum incolo.

Lasa un Comentariu